logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
tisdag, 25 september 2018 09:28

Blåbandshuset i Tibro har utsetts till "Årets Våra Gårdar lokal"!

Våra Gårdar har utsett Tibro Blåbandsförening till Årets Våra Gårdar-lokal. Föreningen har under många år lyckats med utmaningen att utveckla och utöka verksamheten samtidigt som man lyckats behålla även den mer traditionella Blåbandsverksamheten.


Våra Gårdars styrelse har utsett Tibro Blåbandslokal i Tibro till årets Våra Gårdar-lokal 2018.
Våra Gårdars motivering för utmärkelsen lyder:
”I Blåbandsföreningens hus i Tibro pågår en livlig aktivitet alla dagar i veckan. Föreningen har under många år lyckats med utmaningen att utveckla och utöka verksamheten samtidigt som man lyckats behålla även den mer traditionella Blåbandsverksamheten.

I huset som ägs och drivs av Blåbandsföreningen i Tibro, har man återkommande integrationsverksamhet som även uppmärksammats av kommunen och inom Blåbandsrörelsen. Det är en blandning av familjeaktiviteter med möjlighet att lära sig svenska språket och hur samhället fungerar, tillsammans med föreningens medlemmar, som utvecklats och blivit framgångsrik.

Blåbandsföreningen hus i Tibro är ett mycket bra exempel på hur våra föreningsdrivna samlingslokaler utgör grunden för en trygg mötesplats, där en för lokalsamhället viktig och uppskattad verksamhet möjliggörs”

Våra Gårdars förbundsstyrelse vill framföra ett stort Grattis till Tibro Blåbandsförenings hus som härmed utses till Årets Våra Gårdar-lokal 2018.

Med utmärkelsen följer ett kulturprogram motsvarande 5000 kr samt resa och boendekostnaden för två av föreningens ombud till Våra Gårdars ombudsmöte 2020!

Grattis från Våra Gårdars förbundsstyrelse och personal!
För Våra Gårdar

Thomas Olli
VD

Stöd Blå Bandet

  • Genom Blåbandsgåvan kan du ge allmänt stöd till Blå Bandet eller rikta det till särskilda verksamheter.
    Genom Gåvogram ger du ett bidrag och vi skickar ett gratulerationskort.
    Genom Minnesfonden hedrar vi dem som avlidit, vi skickar minnestext.
    Genom att köpa medlemslotter som ordnas två gånger per år stödjer medlemmar verksamheten.

    Läs mer ...

Redaktion login