logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
tisdag, 15 augusti 2023 13:09

Nykterhetshistoriska sällskapet inbjuder till samlarmässa på Tollare folkhögskola lördagen 30 september

Kl. 12.30 - 15.30 ca i Herrgården på Tollare folkhögskola i Saltsjö-Boo, Nacka. Kom och köp eller byt material med koppling till nykterhetsrörelsen. Klockan 14.30 kommer Sture Löfgren, Umeå, att visa och berätta om sin samling med över 4-5000 unika objekt från nykterhetskongresser och andra arrangemang.
 
Efter föredraget finns det fika till de som föranmäler sig. Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anmäl dig. Skriv Fika i ämnesraden
 
Tollare folkhögskola har matsalen öppen så det går bra att köpa lunch mellan 11.00 och 14.00
 
Har du nykterhetsböcker eller märken som du vill sälja?
 
En utställare tar med sig ett valfritt urval böcker, märken, affischer, t-tröjor mm och dukar upp materialet på ett bord för försäljning eller byte. Det kostar ingenting att ställa ut på mässan, men det är viktigt att materialet har en koppling till nykterhetsrörelsen.
 
Vad kan man sälja? Till exempel nykterhetsböcker, märken, affischer, LP-skivor, utgåvor av Reformatorn, Ariel, Blå Bandet eller Motdrag, porslin, autografer, vykort, osv. Alla utställare måste anmäla sig i förväg.
 
Anmäl dig till Peter Axelsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 070-552 46 16.