Skriv ut denna sida
tisdag, 06 april 2021 04:40

Ledig tjänst: Blå Bandet söker en verksamhetsstrateg 100 %

Vi söker dig som vill fortsätta vår utvecklingsresa, bygga vidare på våra relationer i olika nätverk samt inspirera och vara delaktig i verksamheten.

 pdfVerksamhetsstrateg_annons_april_2021.pdf

Om Blå Bandet
Sveriges Blåbandsförbund är en demokratisk folkrörelse, som på kristen grund vill engagera människor för personlig helnykterhet och verka för ett samhälle byggt på solidaritet och jämställdhet, socialt och internationellt engagemang. Blå Bandets vision är ett tryggt samhälle fritt från alkohol och andra droger där alla människor har lika värde.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill göra skillnad och vara en drivkraft i Blå Bandets fortsatta utvecklingsresa. Tillsammans med förbundsstyrelsen, övrig personal, distrikt och lokalföreningar kommer du att både strategiskt och operativt vara en viktig del av Blå Bandets långsiktiga verksamhetsutveckling som livskraftig nykterhetsorganisation.

I arbetsuppgifter ingår bl.a. arbete med omvärlds- och nulägesanalys, mål- och visionsarbete, synliggöra och stärka den lokala Blåbandsverksamheten, utarbetande av strategier kring medlemsnytta, medlemskapet, engagemang, utvecklande av olika verksamhetssatsningar och se över möjligheter till långsiktig finansiering.

Vi söker dig
Som har strategiskt perspektiv och kan växla mellan att vara operativ och strategisk, har
förmåga att se möjligheter, helheter och kunna prioritera. Du är utåtriktad, engagerad och kan arbeta självständigt. Vidare är du en god föreläsare och talare, kommunikativ och har social förmåga liksom har ”Kontoret på fickan” och är flexibel i ditt förhållningssätt.

Du är kreativ, driven och har framåtanda samt förmåga att kunna samordna och arbeta både enskilt och tillsammans med andra. Du delar Blå Bandets värderingar och är eller kan bli medlem i Blå Bandet. Erfarenhet från civilsamhället är meriterande.

Om tjänsten
Målstyrd arbetstid, med fri förläggning av arbetstid under eget ansvar. Kvällar och helger ingår.
Projektanställning två år med sex månaders provtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Kan diskuteras. Resor runt om i landet är en del av arbetet.

Sista ansökningsdag 10 maj
Intervjuer kommer att hållas löpande. Intresseanmälan endast via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Därefter får du instruktion för själva ansökan.

Frågor i första hand via mail:
Vice förbundsordförande Ulrika Nordström   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   070-6237433
Organisationssekreterare Per-Olof Svensson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  070-5682320

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.