logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
tisdag, 01 december 2020 16:29

En liten hälsning från oss som jobbar med Jag Ser-kampanjen

Ni har väl inte missat vår lansering 5 november på Youtube?  Tack för all uppmuntran och positiv feedback vi har fått  sedan lanseringen.

Som alla så har även vi fått tänka om och planerar annorlunda än det var tänkt från början pga. rådande pandemi.

Vi har valt att ”smyga” igång kampanjen och vår hemsida är under uppbyggnad för att det ska kunna hända saker efterhand.

Jag Ser kampanjen gör vi tillsamman med LP-verksamheten vilket är ett spännande samarbete som ger oss många fördelar och möjligheter att nå fler människor.

Självklart vill vi att Blå Bandet och nykterhet ska prioriteras och synas, men i denna kampanj handlar det som ofta, inte om oss utan om de som behöver oss.

Det finns andra organisationer som gjort och gör liknade satsningar. Det ser vi som ett tecken på att vi är med i tiden och det som händer i samhället. Att se människor och bry sig om, är något vi tror att de flesta av oss gör. Men som vi ser, om inte annat på nyheter,  så finns det stora behov av omsorg och omtanke, särskilt för barn.

Det är ju tyvärr ingen risk att vi kommer dithän, att det finns mer varma leenden och omsorg än det finns människor. Vi kan frimodigt fortsätta uppmuntra varandra att se varande och andra.

Jag Ser är precis rätt idag och kommer troligen vara så lång tid framåt.

Vi vill vara er behjälpliga i föreningar och distrikt och vara en resurs för er speciellt nu under rådande pandemi, där behovet av omsorg snarare ökar än minskar. Planen var att åka runt till er, men tillsvidare blir det seminarier och föreläsningar på internet som vi kommer bjuda in er till  ungefär en gång i månaden. 

Ni får jättegärna höra av er till oss om ni önskar vår hjälp vid lokala satsningar på internet.

Vi hjälper er gärna vid personliga internetmöten i Blå Bandet sammanhang eller i andra sammanhang där ni är engagerade och tror att vårt budskap kan spela roll.  Ni får givetvis även använda vårt material eller filmer, en broschyr och affischer kommer tryckas inom kort.

Om ni inte tittat än så är ni välkomna att gå in på Youtube Blå Bandet för lanseringen från 5 november och hemsidan www.jagser.se

Vi vill med denna hälsning passa på och önska er alla en riktigt fin och ljus advent!

Jag Ser-gruppen genom Chatarina Forsberg, projektledare
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 070-9543031

 

 

Stöd Blå Bandet

  • Genom Blåbandsgåvan kan du ge allmänt stöd till Blå Bandet eller rikta det till särskilda verksamheter.
    Genom Gåvogram ger du ett bidrag och vi skickar ett gratulerationskort.
    Genom Minnesfonden hedrar vi dem som avlidit, vi skickar minnestext.
    Genom att köpa medlemslotter som ordnas två gånger per år stödjer medlemmar verksamheten.

    Läs mer ...

Redaktion login