logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
torsdag, 23 juli 2020 19:38

Trädgårdscafé lockar fikasugna till Princess Hall

Två dagar i veckan håller Princess Hall i Stockholm öppet med trädgårdscafé. Som namnet antyder är det utomhus och därmed anpassat till Coronasituationen. Nybakade baguetter, bullar, kärleksmums, morotskaka och andra bakverk erbjuds fikasugna som lockas av affischeringen vid de intilliggande promenad- och cykelstråken.

Det kommer även internationella besökare, t.ex. från Australien, USA och vårt grannland Norge. Den fina miljön framhålls och flera är intresserade både av kyrkan och vad Blå Bandet står för. Även våra egna medlemmar kommer på besök och passar på att fika och få en pratstund.

Ett fint erbjudande ges också till alla fikagäster. De får gratis Blå Bandets bok ”Lyssna på barnen” samt tidningen Blå Bandet.

Trädgårdscaféet drivs i samverkan mellan husägaren (Stockholmsblåbandisternas Barnkoloniförening), Blåbandsförbundet samt Spånga Blåbandsförenings sociala verksamhet Blå Vägen.

Bilder:

Några av dem som arbetar med caféet och efter stängning fick tillfälle att sitta ned tillsammans en stund: Hajrija Shahwan, Elisabet Käck, Magnus Petterson och Dilruba Begum.

Blåbandsmedlemmar som fikar: Eila och Rolf Bromme, Upplands Väsby.

Mycket lokal marknadsföring.

Arbetslag 1

Eila Rolf PH café

Gatupratare

Flagga

Välkommen

Välkommen tillbaka