logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
fredag, 29 maj 2020 09:21

Nu finns en tjänst att söka som projektledare för Blå Bandets nya satsning "Jag ser"!

Blå Bandet kommer under hösten att lansera ett rikstäckande projekt ”Jag ser – till stöd och hjälp för barn och unga i krångliga familjer”. Konceptet är hämtat från vår internationella organisation Blå Kors Norge.

pdfPlatsannons_Blå_Bandet_projektledare.pdf

Du kommer att tillsammans med en projektgrupp samt förbundets anställda få vara med och utforma satsningen.

Tjänsten är en projektanställning på 50%, med 6 månaders provanställning. Vi har målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, men det förekommer arbete på kvällar och veckoslut. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. 

Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse.

Blå Bandet har ända sedan starten arbetat för att barn och unga ska skyddas från alkoholens och andra drogers skador. Skador som kommer av egen konsumtion och de som orsakas av andras. Idag lever 400.000 barn i hem där de far illa av en förälders alkoholkonsumtion, därtill finns många barn i andra former av social utsatthet och ”krångel”. Detta nya projekt kommer ha stor betydelse för många av dessa barn.

Dina egenskaper

Du trivs bäst i ett yrke där du får träffa människor, knyta kontakter, utveckla verksamheter parallellt med att du har huvudansvaret för administrationen som hör till din verksamhet. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Du är en utåtriktad person som är van att prata inför grupp. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du som söker är någon med kompetens och kunskap i området kring barn i socialt utsatta miljöer. Du kanske är socionom, lärare eller någon som på annat sätt förvärvat sådan kunskap. Vi behöver också att du har god kännedom om civilsamhället och folkrörelser. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. Vi förutsätter också att du är beredd att själv avge nykterhetslöfte och bli medlem i Blå Bandet.

Ansökan:
Senast 18 juni 2020. Ansökningar behandlas löpande, skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vid frågor, kontakta:

Emil Gillsberg, verksamhetsstrateg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0733-423334
Per-Olof Svensson, Organisationssekreterare, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0705-682320

Om Blå Bandet
Blå Bandet är en av landets äldsta folkrörelser, grundad 1883. De senaste åren har förbundet förnyats kraftigt och arbetar efter en tydlig vision om ett tryggt samhälle fritt från alkohol och andra droger där alla människor har lika värde. Vi är en folkrörelse uppbyggd kring lokala föreningar och regionala distrikt, samordnade i ett rikstäckande förbund. Vårt engagemang bygger på ett personligt beslut om ett nyktert liv.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av jobbannons.

www.blabandet.se