logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
tisdag, 02 oktober 2018 15:15

BLÅ BANDET PÅ TURNÉ: Tre träffar kommande helg 19 Almunge; 20 Stockholm; 20 Lunger; DÄREFTER: 27 Alingsås. November: 8 Kumla; 18 Sala; 19 Linköping; 21 Malmköping; December: 1 Tibro

Se turnéplan och sista anmälningsdag.

pdfBlå_Bandet_på_turné_-_träffar_uppdaterad_2018-10-11.pdf

Kan liknas vid en V4-motor som nu tar Blå Bandet in i framtiden. Förbundet medverkar vid den inledande introduktionsträffen och vi hoppas även få medverkan av NBV:s verksamhetsutvecklare.

Under introduktionsträffen presenteras delar av de fokusdiskussioner som genomfördes under den första turnén. Detta för att vända blicken på det som diskuterades då samt för att vidga blicken för Blå Bandets framtid, kring ideologi, fler medlemmar och föreningsengagemang.

Deltagarna kommer överens om att planera för en eller flera studiecirkelgrupper och tidsplanering av dessa. Studiecirkeln omfattar tre träffar med rubrikerna: Välkomnade verksamhet, värdegrund/värderingar samt växa/vision.

Föreningarnas och distriktens styrelser
Det är viktigt och värdefullt att ledamöter prioriterar att delta och även till att inspirera sina medlemmar att delta! Se information om innehåll, upplägg, kontakt och datum på hemsidan: www.blabandet.se

Blå Bandet på turné träffar uppdaterad 2018 10 02

 

Mer i denna kategori: Blå Bandet på turné »